Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website. Bezoekers van de website zien vanaf vandaag het nieuwe resultaat. Een frisser uiterlijk, meer nieuws, social media, up-to-date informatie en een actueel portfolio aanbod. De vernieuwde site van Proress is vanaf nu online op broncovanolst.nl en proress.nl.

Vernieuwing

Eind 2017 besloot ik mijn huidige website te vernieuwen. de oude site stamt qua uiterlijk uit de prehistorie en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Er is flink gesleuteld aan inhoud, vorm en vindbaarheid, waardoor klanten en relaties makkelijker informatie kunnen vinden. Daarnaast zijn sociale media als Facebook en een blog beter geïntegreerd. Ook is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid waaronder een navigatie met zoekfunctie.

Zowel de techniek als het design zijn volledig heringericht, met als hoofddoel het CM-Systeem waarmee er makkelijker nieuwe updates geplaatst kunnen worden op de website. Ook is de site responsive en is toegankelijk op smart-devices zoals een iPhone of iPad.

Suggesties zijn welkom

Er wordt constant gewerkt aan de ontwikkelingen van de website. Daarom zijn vragen, opmerkingen of suggesties zeker welkom: info@proress.nl of contactformulier. De nieuwe website is tot stand gekomen met WordPress.