Alles over Bronco

Bronco van Olst werd geboren op 2 augustus 1995 in Berkel en Rodenrijs. Het basisonderwijs volgde hij op de Prins Willem Alexander school in Berkel en Rodenrijs. Na het basisonderwijs rondde hij, vier jaar later, succesvol zijn VMBO-4 opleiding af aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zonder enige twijfel besloot Bronco zijn vervolgopleiding (Audio Visuele Vormgeving) te doen aan het MBO van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Hier mocht hij na vier jaar, met trots, zijn diploma in ontvangst nemen als afgestuurd cameratechnicus.

In de afgelopen jaren deed hij veel ervaring op op het gebied van film en TV en commercials.  Zo liep hij stage bij een internationale verzekeraar, Aegon waar hij op de afdeling Tekst en Beeld actief was en video’s maakte voor intern gebruik. Een jaar later liep hij opnieuw stage, maar nu bij Mamascreen, een bedrijf dat videoproducties levert op alle gebieden van video en animatie.

Start als Freelancer

In 2015 ontwikkelde Bronco zich compleet op het gebied van, geluid op locatie en besloot hij als freelance geluidsman te starten. Proress, een bedrijf dat zich richt op geluid bij film- en videoproducties. Ondertussen is er een grote stap gemaakt richting de wereld van film- en tv-producties. Bronco heeft inmiddels flink wat producties mee mogen maken. Zowel klein als groot. Dit zijn bijvoorbeeld instellingen zoals Lotto-Jumbo NL, Domino’s Pizza, Nintendo, Erasmus Universiteit, ProRail en Erasmus Medisch Centrum Rotterdam, Rentokill, Boskalis en de Nationale Postcode Loterij.