Project Description

Het Bol.com Kersthuis

December is een echte feestmaand. Zo hebben we bijvoorbeeld kerst en oud en nieuw. De plek waar dit meestal samenkomt, is vaak thuis. Om het echte kerstgevoel te creëren, heeft bol.com dit jaar het bol.com kersthuis gecreëerd ingericht met alleen maar artikelen uit de winkel van bol.com. Van de blender in de keuken tot aan het bijzettafeltje in de woonkamer.

De serie met Dempsey en Grietje, waarin zij gasten ontvangen en tips en tricks geven om je huis kerst klaar te maken. De TV-Commercial, waarin de kerstman erg onder de indruk is van het huis en alle gadgets. Alle video-items zijn gemaakt rondom en in het Kersthuis. Echter om dit tot een geslaagde campagne te maken is er nou samen gewerkt met verschillende bureaus die op hun eigen gebied van expertise hun aandeel hadden. De campagne is sinds 5 december van start gegaan.

Dempsey en Grietje

Bol.com heeft het “Bol.com Kersthuis 2017” laten bouwen om daarin een reeks video’s op te nemen. Een van die reeksen is met het Nederlands-Belgische presentators duo Dempsey en Grietjes, zij verwelkomen elke aflevering een aantal gasten waarmee zij jou laten zien hoe je je huis pimpt en klaar maakt voor de kerst. dit varieert van het stylen van een kerstboom en het trainen van een gezond lichaam tot het maken van een foodblog en het kiezen van een goed boek. Genoeg bijzondere en vernieuwende tips dus, om er de mooiste kerst ooit van te maken!